Pray for London

Alla tankar går till alla familjemedlemmar och offren i attacken som skedde igår i London. Något så fruktansvärt har hänt i ett land som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Chocken när man sitter i bilen och hör de på radion och bara vafan hände?! Ofattbart men tyvärr är man inte helt förvånad längre.. tragiskt att de ska hända. Exakt ett år efter attacken i Bryssel.. Alla tankar går till alla inblandade.. #PrayForLondon
 
Något sådant ska ej kunna hända - eller det ska inte få lov att hända. Vi människor måste lära oss att alla är olika, att det är OKAY att vara annorlunda, ha annorlunda religion. Lära oss att älska istället för att hata, visa varandra respekt för detta våld som sker DAGLIGEN runt om i världen måste få ett slut, OMEDELBART. Hur kan man självmant sätta sig i en bil och köra på oskyldiga människor? Hur kan man ta en annans människas liv utan att tänka? Utan att bry sig? Sinnesjukt. Det finns inte ord för hur trött på allt våld jag är, trött på att oskyldiga människor tvingas fly från sina länder, se sina vänner och familjemedlemar dödas. Att de familjemedlemar som ensamma blir kvar - som antagligen bevittnar det tragiska eller får höra om de genom den sociala median eller får nyheterna genom polis/sjukpersonal, mitt hjärta går ut till alla er. 
 
Våldet måste stoppas och det är nu. Världen är inte längre den trygga platsen man trodde när man var liten. Ju mer man växte upp ju mer insåg man hur sjuk världen kan vara. Hur andra människor kan bete sig mot varandra. Hur glädje kan bli till panik och rädsla. Hur något gott kan förvandlas till något så hemskt. 
 
#StopTheViolencsNow
#BeNice
#TakeCareBeSafe
#LoveInsteadOfHate
#SpreadLove
#Peace
 
Var snälla mot varandra, håll er säker! Tänker på er alla där ute i världen och hoppas verkligen på det bästa. Jag önskar jag verkligen kunde göra en skillnad.. hjälpa till på något sätt..
 
Kram,
Mickaela